Schrijfcoach

De kracht van een goede schrijfcoach

Ga je er van uit dat scenarioschrijven een eenzame bezigheid is en dat je je meesterwerk pas aan de buitenwereld mag laten zien als het helemaal af is? Think again. De romantiek van de eenzame schrijver die leeft als een kluizenaar klinkt alleen nog mooi op papier. De mens is een sociaal wezen.

Ik leer je nadenken over je personages en je plot en geef je schrijfoefeningen mee waardoor je beter wordt en begeleid je bij het opstellen van je schrijfplan. Je kunt mijn begeleiding beschouwen als een persoonlijke masterclass met als resultaat een afgewerkt project.

Valt je werk te vaak stil omdat je 'in de knoop' zit met iets en er niet uit geraakt? Heb je soms last van de mythische 'writer's block'? Twijfel je of het wel helemaal goed zit?

Neem contact met me op via de contactpagina en durf te vragen. Wedden dat je project eindelijk de kickstart krijgt die het verdient?

Een traject persoonlijke schrijfcoaching neemt - afhankelijk van je schrijfplan en je project - 3 tot 6 maand in beslag.

Elke week krijg je één keer one on one of via Skype persoonlijke feedback op wat je schrijft. Voor prijzen neem contact op via de contactpagina.